Kirsi Nyrhinen

Kirsi Nyrhinen työskentelee Jesus Celebration Center -seurakunnassa Mombasassa, Keniassa ja Tansaniassa. Kirsi on ollut lähetystyössä jo vuodesta 1993. Pia Lind työparinaan heidän työnsä kautta evankeliumi on murtautunut monille uusille muslimi alueille.

Joka puolella Keniaa Kirsi ja Pia tunnetaan ”valkoihoisina, jotka laulavat swahiliksi”. He ovat tehneet työtä seurakunnan kotiryhmissä ja he koordinoivat Kenian suurinta vuosittaista pastoreiden ja seurakunnan työntekijöiden konferenssia jo toistakymmentä vuotta. Kirsi ja Pia opettavat myös pastori Wildfred Lain perustamassa Raamattukoulussa. He matkustavat usein eri puolille Keniaa ja Itä-Afrikkaa julistaen Jumalan sanaa ja auttaen musiikissa, terveydenhuollossa, sekä seurakuntien rakentamisessa.

Vuonna 2005 Kirsi ja Pia avasivat terveysklinikan osana seurakunnan HIV/Aids-työtä. Klinikan kautta sadat tartunnan saaneet saavat ilmaiseksi lääkityksen, ruuan ja kodinhoidon. Työ on kasvanut ja tänään se tavoittaa paljon ihmisiä myös Tansaniassa.

Kirsi ja Pia ovat palvelleet uskollisesti Jumalan antamissa työtehtävissä ja ovat sen seurauksena saaneet nähdä suuria ihmeitä!

Mukana festivaaleilla:
To 5.7. klo 16.00 Kirsi Nyrhinen, lähetystyöntekijä

Festivaalin ohjelma

Puhujat valikkoon