Pia Lind

Pia Lind työskentelee Jesus Celebration Center -seurakunnassa Mombasassa, Keniassa ja Tansaniassa. Pia on ollut lähetystyössä jo vuodesta 1993. Kirsi Nyrhinen työparinaan heidän työnsä kautta evankeliumi on murtautunut monille uusille muslimi alueille.

Joka puolella Keniaa Pia ja Kirsi tunnetaan ”valkoihoisina, jotka laulavat swahiliksi”. He ovat tehneet työtä seurakunnan kotiryhmissä ja he koordinoivat Kenian suurinta vuosittaista pastoreiden ja seurakunnan työntekijöiden konferenssia jo toistakymmentä vuotta. Pia ja Kirsi opettavat myös pastori Wildfred Lain perustamassa Raamattukoulussa. He matkustavat usein eri puolille Keniaa ja Itä-Afrikkaa julistaen Jumalan sanaa ja auttaen musiikissa, terveydenhuollossa, sekä seurakuntien rakentamisessa.

Vuonna 2005 Pia ja Kirsi avasivat terveysklinikan osana seurakunnan HIV/Aids-työtä. Klinikan kautta sadat tartunnan saaneet saavat ilmaiseksi lääkityksen, ruuan ja kodinhoidon. Työ on kasvanut ja tänään se tavoittaa paljon ihmisiä myös Tansaniassa.

Pia ja Kirsi ovat palvelleet uskollisesti Jumalan antamissa työtehtävissä ja ovat sen seurauksena saaneet nähdä suuria ihmeitä!

Mukana festivaaleilla:
Ke 3.7.2019 klo 18.00 Pia Lind, lähetyssaarnaaja (MA theol.)

Festivaalin ohjelma

Puhujat valikkoon